Hoe vergelijken wij?

Wat doet KortlopendeReisverzekering.net voor de consument?

KortlopendeReisverzekering.net geeft een overzicht van aanbieders van reisverzekeringen op basis van prijs en dekking. De getoonde prijzen in ons overzicht zijn gebaseerd op de totale premie voor Europadekking voor een periode van een maand, gedeeld door het aantal dagen in de maand om tot de dagpremie te komen.

Op KortlopendeReisverzekering.net vindt u verschillende reisverzekeringen in een overzicht. Vervolgens kunt u de gewenste verzekering op de website van de desbetreffende verzekeraar afsluiten. U kunt via onze website geen verzekering afsluiten, hiervoor kunt u terecht bij de aanbieder.

Hier is sprake van execution-only. Dit bekent voor u dat wij u voorzien van informatie over financiële producten. Op basis van deze informatie beoordeelt u zelf of een product bij u past en bij uw financiële situatie. Wij geven u hierover geen persoonlijk advies.

Indien bezoekers een overeenkomst aangaan met een verzekeraar (een verzekering afsluiten) dankzij KortlopendeReisverzekering.net is dit met de verzekeringsmaatschappij en niet met KortlopendeReisverzekering.net. Zodoende is het aanspreekpunt voor de consument gedurende de looptijd de verzekeraar zelf.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In ons overzicht voor reisverzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij bieden een overzicht van de verzekeraars waarvan wij over productinformatie beschikken en met wie wij een overeenkomst hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Wij werken voor reisverzekeringen samen met de volgende verzekeraars:

 • Allianz
 • ANWB
 • Centraal Beheer Achmea
 • Ditzo
 • FBTO
 • Inshared
 • Meeus
 • OHRA
 • Route Mobiel
 • Univé
 • Zelf.nl

Hoe bieden wij een overzicht?

Om aan de door de Autoriteit Financiële Markten gestelde regels voor bemiddeling tegemoet te komen biedt KortlopendeReisverzekering.net bezoekers geen mogelijkheid om zelf informatie in te geven waarmee de vergelijking aan is te passen. Zodoende biedt KortlopendeReisverzekering.net slechts een overzicht van reisverzekeringen en kan KortlopendeReisverzekering.net niet aangemerkt worden als bemiddelaar in reisverzekeringen.

Waar verdient KortlopendeReisverzekering.net aan?

Wanneer u via onze website een reisverzekering afsluit ontvangen wij hiervoor een eenmalige provisie van de verzekeraar. Deze provisie kan een vast bedrag betreffen, onafhankelijk van de gekozen dekking, of een variabel bedrag uitgedrukt als percentage van de premie van de afgesloten verzekering. De hoeveelheid provisie die wij ontvangen van verzekeraars weegt uitdrukkelijk niet mee in de presentatie of ordening van de vergelijking.

KortlopendeReisverzekering.net is een handelsnaam van Movage, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59599685.